top of page

ATI coacht jouw organisatie bij een transitie

Organisatie coaching

Investeren in lerende teams en reflecterende leiders levert een goede werksfeer, lager verzuim en betere resultaten op. Veel organisaties kiezen er daarom voor om de expertise van het Amsterdam Transition Institute in de eigen organisatie te beleggen. Zodat professionals uit de eigen organisatie zelf in staat zijn lerende teams en reflecterende leiders te ontwikkelen. Afhankelijk van de context van de organisatie is daar een mix van verschillende bouwstenen voor nodig. Dat noemen wij Organisatiecoaching. Onze expertise wordt in company aangeboden, zodat het vakmanschap in de organisatie terecht komt. Wil je weten wat de mogelijkheden voor Organisatiecoaching zijn voor jouw organisatie? Maak dan een afspraak voor een verkennen gesprek. Daarin gaan we in op de situatie van jouw organisatie, zodat duidelijk wordt welke mix aan expertise nodig is in jouw context.

Organisatiecoaching betekent organisatiedoelen bereiken met werken vanuit lerende teams en met managers die bereid zijn te reflecteren op hun eigen gedrag. Steeds meer organisaties vinden het vanzelfsprekend dat hun leidinggevenden niet alleen kunnen managen, maar daarnaast ook kunnen teamcoachen. Het  zijn aanvullende competenties zijn met elk hun eigen waarde.

Veel vraagstukken in organisatie vragen afstemming. Hoe beter teams in staat zijn tot afstemming, hoe beter de oplossingen die ze vinden. Daarom is het voor het Amsterdam Transition Institute logisch dat steeds meer organisaties verwachten dat hun managers willen leren hoe ze hun teams kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Managers die het een uitdaging vinden te experimenteren met ander gedrag. 

bottom of page