top of page

Het Amsterdam Transition Institute leert jou te coachen

Opleidingen

Leergang Transitiecoaching 

Deze leergang is bedoeld voor professionals die willen leren hoe ze de sociale kant van transities kunnen begeleiden. Zo dragen ze bij aan complexe vraagstukken zoals een circulaire economie.

Leergang Teamcoaching

Deze leergang is bedoeld voor professionals die willen beginnen met teamcoachen en voor leidinggevenden die naast een managerspet een teamcoachpet willen ontwikkelen. Zo dragen ze bij aan lerende teams.

Post-HBO leergang Teamcoaching

De Post-HBO leergang Teamcoaching is bedoeld voor professionals die allround Teamcoach willen worden. Zo dragen ze bij aan een lerende organisatie. 

Leergang Theory U bij transities 

De leergang Theory U bij transities is bedoeld voor professionals die met grote groepen willen werken aan transities. Dat kunnen transities zijn met duurzame ambities, maar ook transities in het sociale domein lenen zich uitstekend om met Theory U aan te werken.  

Opleidingen van ATI

Het ATI leert je transities en teams coachen

Wil jij transities begeleiden of teams coachen? Het ATI is hét opleidingsinstituut om jezelf te ontwikkelen als transitie- of teamcoach. We gaan graag met je in gesprek over de meest passende opleiding in jouw situatie. Nu is voor al onze opleidingen een STAP-subsidie aan te vragen.  

bottom of page