top of page

Het Amsterdam Transition Institute leert jou te coachen

Opleidingen

Leergang Transitiecoaching 

Deze leergang is bedoeld voor professionals die willen leren hoe ze de sociale kant van transities kunnen begeleiden. Zo dragen ze bij aan complexe vraagstukken zoals een circulaire economie.

Post-HBO leergang Teamcoaching

De Post-HBO leergang Teamcoaching is bedoeld voor professionals die allround Teamcoach willen worden. Zo dragen ze bij aan een lerende organisatie. 

Leergang Coachen van teams

Deze leergang is bedoeld voor professionals die willen beginnen met coachen van teams en voor leidinggevenden die naast een managerspet een teamcoachpet willen ontwikkelen. Zo dragen ze bij aan lerende teams.

Leergang Theory U 

Deze opleiding richt zich op professionals die grote groepen willen begeleiden om samen hun systeem te veranderen. Het is een participatieve bottom-up benadering. Je leert hoe je met the whole system in the room drie dagen kunt werken aan systeembelemmeringen of vraagstukken van het systeem zelf. Anderen gingen je voor en veranderden zo het sociaal domein van hun gemeente of ontwierpen samen hun eigen arbeidsvoorwaarden.  

Opleidingen van ATI

Het ATI leert je transities en teams coachen

Wil jij transities begeleiden of teams coachen? Het ATI is hét opleidingsinstituut om jezelf te ontwikkelen als transitie- of teamcoach. We gaan graag met je in gesprek over de meest passende opleiding in jouw situatie. Nu is voor al onze opleidingen een STAP-subsidie aan te vragen.  

bottom of page