top of page

Het Amsterdam Transition Institute leert jou te coachen

Opleidingen

Leergang Transitiecoaching 

Deze leergang is bedoeld voor professionals die willen leren hoe ze de sociale kant van transities kunnen begeleiden. Zo dragen ze bij aan complexe vraagstukken zoals een circulaire economie.

Post-HBO leergang Teamcoaching

De Post-HBO leergang Teamcoaching is bedoeld voor professionals die allround Teamcoach willen worden. Zo dragen ze bij aan een lerende organisatie. 

Leergang Coachen van teams

Deze leergang is bedoeld voor professionals die willen beginnen met coachen van teams en voor leidinggevenden die naast een managerspet een teamcoachpet willen ontwikkelen. Zo dragen ze bij aan lerende teams.

Leergang Theory U 

Deze opleiding richt zich op professionals die grote groepen willen begeleiden om samen hun systeem te veranderen. Het is een participatieve bottom-up benadering. Je leert hoe je met the whole system in the room drie dagen kunt werken aan systeembelemmeringen of vraagstukken van het systeem zelf. Anderen gingen je voor en veranderden zo het sociaal domein van hun gemeente of ontwierpen samen hun eigen arbeidsvoorwaarden.  

Leergang Leiders van Transities

De Leergang Leiders van Transities is bedoeld voor mensen die werken aan een transities en hun eigen leiderschap willen ontwikkelen. Die letterlijk meer willen verbinden met zichzelf omdat ze weten dat dit nodig is om te kunnen verbinden met anderen. En dat is weer nodig om samen doelen te halen.

Opleidingen van ATI

Het ATI leert je transities en teams coachen

Wil jij transities begeleiden of teams coachen? Het ATI is hét opleidingsinstituut om jezelf te ontwikkelen als transitie- of teamcoach of om met Theory U te leren werken. We gaan graag met je in gesprek over de meest passende opleiding in jouw situatie. 

bottom of page