top of page

ATI coacht jou als leider bij een transitie

Executive Coaching

Anderen willen nadenken over hun persoonlijke effectiviteit of loopbaan. Of ze vragen zich af hoe ze intuïtie naast ratio kunnen benutten, om goed leiding te geven in een veeleisende en onvoorspelbare omgeving.


In executive coaching van het Amsterdam Transition Institute speelt altijd het hier en nu een rol. Onze coaches benoemen wat ze ervaren in het contact met de executive en betrekken dat op de context van de executive: in hoeverre is een vergelijkbaar effect herkenbaar voor de executive in de eigen context? De executive coaches zetten aan tot reflecteren en tot experimenteren met ander gedrag. 

Executive Coaching is voor leiders die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en willen reflecteren op het effect van hun eigen handelen. Voor leiders die een individuele transitie beogen, is executive coaching een must

Bij executive coaching spelen onderwerpen zoals: omgaan met een executive rol, met macht en invloed, met de eenzaamheid die een toppositie met zich meebrengt, grenzen bewaken en feedback organiseren.  

bottom of page